Керівники та працівники осередку «Торгсин» у Новгороді-Сіверському - Горох, М.В. (Сіверщина в історії України, 2014)
У даній статті автор, використовуючи широке коло
архівних документів, розглядає невідомі раніше сторінки з історії
функціонування «Торгсину» в Новгороді-Сіверському. Особлива
увага приділена поновленню імен працівників крамниці «Торгсин». В данной статье автор, используя широкий круг архивных
документов, рассматривает неизвестные ранее страницы из
истории функционирования «Торгсина» в Новгороде-Северском.
Особое внимание уделено восстановлению имен работников магазина «Торгсин». In this article author using the wide circle of archived documents
examines previously unknown pages from history of functioning of
«Torgsin» in Novhorod-Siverskyi. The special attention is spared to
renewal of workers’ names of «Torgsin’s» shop.