Розвиток споживчої кооперації на Чернігівщині в роки столипінської аграрної реформи (1907–1916 рр.) - Герасимчук, О.М. (Сіверщина в історії України, 2014)
У статті досліджується процес виникнення і розвитку
споживчих кооперативів в Чернігівській губернії в роки
столипінської аграрної реформи (1907–1916 рр.) В статье исследуется процесс возникновения и развития
потребительских кооперативов в Черниговской губернии в
годы столыпинской аграрной реформы (1907–1916 гг.). The article examines the origins and development of consumer
cooperatives in the Chernihiv province in the Stolypyn’s agrarian
reform period (1907-1916).