Навчально-матеріальна база Ніжинського юридичного ліцею князя Безбородька (1840–1875 рр.) - Торубара, А.О. (Сіверщина в історії України, 2014)
У статті схарактеризовано навчально-матеріальну базу
Ніжинського юридичного ліцею, що складалася з навчального
та допоміжного корпусів, навчальних кабінетів, бібліотеки та
картинної галереї. В статье охарактеризовано учебно-материальную базу
Нежинского юридического лицея князя Безбородко, состоявшую
из учебного и вспомогательного корпусов, предметных
кабинетов, библиотеки и картинной галереи. The training facilities of Nizhin Prince Bezborodko Juridical
Lyceum are characterized in the article. The training facilities
consisted of the academic and service buildings, the classrooms, the
library and the art gallery.