Етнографічна спадщина кримських караїмів у фондах Бахчисарайського історико-культурного заповідника - Прохоров, Д.А. (Сіверщина в історії України, 2014)
У статті розглядається сучасний стан етнографічної
частки караїмської колекції у фондах Бахчисарайського
історико-культурного заповідника в контексті реконструкції
минулого корінних народів Криму і збереження їх історико-культурної спадщини. В статье рассматривается современное состояние
этнографической части караимской коллекции в фондах
Бахчисарайского историко-культурного заповедника в
контексте реконструкции прошлого коренных народов Крыма
и сохранения их историко-культурного наследия. In article the current state of ethnographic part of a karaite’s
collection in funds of the Bakhchsarai historical and cultural reserve
in a context of reconstruction of the past of indigenous people of the
Crimea and preservation of their historical and cultural heritage is
considered.