Визначення рівня економічної безпеки України в галузі залізничного транспорту: екологічний та соціальний аспект - Шевченко, А.І. (Управління економікою: теорія та практика, 2016)
За сучасною методологією проведено інтегральне оцінювання рівня економічної безпеки України в галузі залізничного транспорту в розрізі екологічної та соціальної складових. Розраховано нормувальні, порогові, оптимальні значення, вагові коефіцієнти, а також математичні очікуванняіндикаторів. По современной методологии проведено интегральное оценивание уровня экономической безопасности Украины в сфере железнодорожного транспорта в разрезе экологической и социальной составляющих. Рассчитаны нормировочные, пороговые, оптимальные значения, весовые коэффициенты, а также математические ожидания индикаторов. In modern methodology conducted integral evaluation of the economic security of Ukraine in the sphere of railway transport in the context of the environmental and social components. Rate fixing, threshold, optimal values, gravimetric coefficients, and also expected values of indicators, are expected