Кілька документів про діяльність Андрія Квасова у Глухові - Юрченко, С.Б. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті йдеться про нововиявлене креслення Андрія Квасова. В статье идёт речь о нововыявленном чертеже Андрея Квасова. To the article speech goes about the draft of Andrii Kvasov.