Портрети Кочубеїв у фондовій колекції Чернігівського обласного художнього музею імені Григорія Галагана - Ломко, О.М. (Сіверщина в історії України, 2015)
На основі друкованих та архівних джерел у статті
досліджуються портрети Кочубеїв, які знаходяться у фондовій
колекції Чернігівського обласного художнього музею імені
Григорія Галагана. Висвітлюються дані щодо сучасного стану,
історико-культурної та мистецької цінності картин. На основе печатных и архивных источников в статье
исследуются портреты Кочубеев, которые находятся
в фондовой коллекции Черниговского областного
художественного музея имени Григория Галагана.
Освещаются данные о современном состоянии, историко-культурной и художественной ценности картин. On the basis of printed and archival sources the article
researches a problem of the Kochubeys’ portraits in the funds
collection of Chernihiv Regional Art Museum named after H.
Halahan. The work reveals the present condition, historical, cultural
and artistic value of the paintings.