Ремісничі цехи на території Ніжинського полку у ХVІІ–ХVІІІ ст. - Щербина, С.В. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті схарактеризовані центри та галузева структура
ремісничого виробництва на території Ніжинського полку у
ХVІІ – ХVІІІ ст. В статье охарактеризованы центры и отраслевая
структура ремесленного производства на территории
Нежинского полка в ХVІІ–ХVІІІ ст. In the article centers and sectors of craft manufacture on the
territory of Nizhyn Cossack Regiment in ХVІІ–ХVІІІ centuries are
characterized.