Історія глухівської фотографії кінця ХІХ – початку ХХ ст. - Онопрієнко, О.В. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті розглядаються питання розвитку регіональної
фотографії на тлі загального стану фотосправи в Україні
на рубежі століть. Акцентовано увагу на історії глухівської
фотографіі кінця ХІХ – початку ХХ ст. В статье рассматриваются вопросы истории развития
региональной фотографии на фоне общего состояния фотодела
в Украине на рубеже двух веков. Акцентировано внимание на
истории глуховской фотографии конца ХІХ – начала ХХ века. In article questions of history of development of the regional
photo against the general condition of photobusiness in Ukraine at
a turn of two centuries are considered. The attention to stories of
Hlukhiv photo of the end of XIX – the beginning of the XX century
is focused.