Сільськогосподарські артілі на Чернігівщині в роки Столипінської аграрної реформи (1906–1917 рр.) - Герасимчук, О.М. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті висвітлюється процес розвитку сільськогосподарських артілей у Чернігівській губернії в роки реалізації
в регіоні столипінської аграрної реформи (1906–1917 рр.). В статье освещается процесс развития сельскохозяйственных артелей в Черниговской губернии в годы реализации
в регионе столыпинской аграрной реформы (1906–1917 гг.). The article examines evolvement of agricultural artels in
Chernihiv province during the regional implementation of the
Stolypin’s agrarian reform (1906-1917).