Дані про Глухів та Глухівщину ХVІІІ ст. у недрукованій частині щоденника Якова Марковича (1741 р.) - Матяш, Н.Ю. (Сіверщина в історії України, 2015)
Представлене повідомлення присвячене фрагменту тексту
«Денних записок генерального підскарбія Якова Марковича»
за 1741 рік, зокрема інформації, що стосується Глухова та
Глухівщини. Дане джерело містить велику кількість важливих
фактів для дослідників різних напрямів. Представленное сообщение посвящено фрагменту текста
«Дневных записок генерального подскарбия Якова Марковича»
за 1741 год, а конкретно информации, относящейся к Глухову и
Глуховщине. В данном источнике можно найти важные факты
для исследователей разных направлений. A talk is devoted to the fragment of the “Daily notes by Yakiv
Markovych” for the 1741 year, especially – the information about
Hlukhiv. The object is to analyze of the information of the diary. This
source contains a lot of different information that could be helpful
for different researchers. The purpose of the message is to provide
interesting information about Hlukhiv.