Адреса – пошта польова - Бадуліна, О.О. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті розглядаються фронтові листи з фондової
колекції Державного історико-культурного заповідника у
м. Путивлі, написані нашими земляками – учасниками Другої світової війни. В статье рассматриваются фронтовые письма из
фондовой коллекции Государственного историко-культурного
заповедника в г. Путивле, написанные нашими земляками – участниками Второй мировой войны. The article deals with letters from the front of the stock
collections of the State Historical and Cultural Reserve in Putivle
written by our countryman, a member of the Second World War.