Тіло в аграрних обрядах (на матеріалах Лівобережного Полісся) - Костенко, Л.А. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті розглядаються аграрні звичаї та обряди, у яких
було задіяне тіло людини або тварини та їх символіка. В статье рассматриваются аграрные обычаи и обряды, в
которых было задействовано тело человека или животного, а
также их символика. The article deals with agricultural customs and rituals, which
were involved in the human or animal body and their symbols.