Київська вулиця Батурина у ХVІІІ ст. - Саєнко, Н.А. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті розглядаються особливості планування
та забудови Київської вулиці Батурина у ХVІІІ ст. На ній
знаходилися адміністративні і культові споруди, двори
мешканців різних соціальних груп. В статье рассматриваются особенности планирования и
застройки Киевской улицы Батурина - главной улицы города в
ХVІІІ в. На ней были расположены административные и культовые сооружения, дворы обитателей разных социальных сословий. In the article the building of the Kyiv street in Baturin in
ХVІІІ-th century is investigated. There were administrative and cult
building, courts of habitants from different social groups.