Бертье Делагард: военными дорогами Малороссии - Кужельная, Е.В. (Сіверщина в історії України, 2015)
В статье приводятся сведения о представителях рода
Бертье Делагард, о военной службе подполковника Бертье
Делагарда на территории Малороссии в начале ХІХ века. У статті наводяться свідчення про представників роду
Бертьє Делагард, про військову службу підполковника Бертьє
Делагарда на території Малоросії на початку ХІХ століття. In the article told about representatives of the family Bert’e Delagard,
about military service of lieutenant colonel Bert’e Delagard on
territory of Malorossiya at the beginning of a XIX century.