Земська діяльність П. І. Богинського - Рахно, О.Я. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті висвітлено основні віхи життєвого шляху
та громадської діяльності голови Чернігівської губернської
земської управи у 1881–1883 рр. П.І. Богинського (1824–1886).
Особливу увагу приділено аналізу його діяльності у земських
установах Чернігівської губернії. В статье освещены основные вехи жизненного пути и
общественной деятельности председателя Черниговской
губернской земской управы в 1881–1883 гг. П.И. Богинского
(1824–1886). Особое внимание уделено анализу его деятельности
в земских учреждениях Черниговской губернии. The basic milestones in the life and social activity of
Chairman of the Chernihiv provincial zemstvo council in 1881–
1883 P.I. Bohynskyi (1824–1886) are explained in the article. The
particular attention is paid to the analysis of his activity in zemstvo
institutions of the Chernihiv province.