Внесок голови Глухівських повітових зборів Василя Петровича Кочубея у становлення медичної допомоги в повіті - Реброва, Н.Б. (Сіверщина в історії України, 2015)
Досліджується внесок Василя Петровича Кочубея у
становлення медичної допомоги в Глухівському повіті в кінці
ХІХ – на початку ХХ ст. Исследуется вклад Василия Петровича Кочубея в
развитие медицинской помощи в Глуховском уезде в конце ХІХ
– в начале ХХ ст. The contribution of Vasyliy Petrovych Kochubey – the head of
Hlukhiv district meetings into the development of medical aid in
Hlukhiv district in the end of the XIXth cent. – begining of the XXth
cent. is researched in the report.