Есер Машицький - Кириєвський, В.Д. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті йдеться про трагічну долю шосткинського
соціал-революціонера, профспілкового лідера Івана Івановича
Машицького (1887-1938), гідного поваги та вшанування в його
рідному місті Шостка. В статье идет речь о трагической судьбе шосткинского
социал-революционера, профсоюзного лидера Ивана Ивановича
Машицкого (1887–1938), достойного уважения в его родном
городе Шостка. This article deals with the tragic fate of Shostka social
revolutionary trade union leader Mashytsky Ivan Ivanovych (1887-
1938), who is worthy of respect and honor in his hometown Shostka.