В. К. Щербаков – керівник Чернігівського інституту народної освіти - Боровик, А.М. (Сіверщина в історії України, 2015)
Стаття присвячується маловідомим сторінкам історії
Чернігівського інституту народної освіти 20-х років
ХХ ст. Мова йде про короткий період управління вузом
В.К. Щербаковим. Статья посвещена малоизвестным страницам истории
Черниговского института народного образования 20-х годов
ХХ в. Речь идёт о небольшом периоде управления вузом
В.К. Щербаковым. The article devoted to little-known pages of Chernihiv Public
Education Institute’s history in the 20’s XX c. The matter is about
short period of V.K. Shcherbakov’s direction of the institute.