Пошукова робота як невід'ємна складова науково-дослідної діяльності Корюківського історичного музею - Толкачова, О.О. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті висвітлюються і узагальнюються результати
пошукової роботи як складової науково-дослідної діяльності
Корюківського історичного музею щодо вивчення історичного минулого Корюківщини (події Першої світової війни 1914–1918 рр, Голодомору 1932–1933 рр., Корюківської трагедії 1–2, 9 березня 1943 р.). Значну увагу приділено злочину проти людяності, що здійснений у Корюківці у березні 1943 р. В статье освещаются и обобщаются результаты
поисковой работы как составляющей научно-исследовательской деятельности Корюковского
исторического музея по изучению исторического прошлого
Корюковщины (события Первой мировой войны 1914–1918
годов, Голодомора 1932–1933 годов, Корюковской трагедии
1–2, 9 марта 1943 года). Значительное внимание уделено
преступлению против человечности, которое осуществлено в Корюковке в марте 1943 года. In the article results of search work as the making of research
activities of Koriukivka historical museum for studying of the
historical activity of Koriukivka district are lighted and generalized
(events of World War I of 1914-1918, the Holodomor of 1932-1933,
Koriukivka tragedy on March 1-2, 9, 1943). The considerable
attention is paid to a crime against humanity which is carried out in
Koriukivka in March, 1943.