Діяльність А. В. Верзилова у сучасній історіографії - Скоренок, С.Г. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті проаналізована та систематизована література, яка складає інформативний потенціал
дослідження історіографічного аспекту діяльності
чернігівського міського голови, громадського діяча, історика
та краєзнавця А.В. Верзилова (1867–1931). В статье проанализирована и систематизирована
литература, которая составляет информативный потенциал
исследования историографического аспекта деятельности
председателя Черниговской городской думы, общественного
деятеля, историка и краеведа А.В. Верзилова (1867–1931). The article analyzed and systematized the literature, which
composes the informative potential of the historiographical aspect
of the research of the activity of Arkadiy Verzilov (1867-1931) – the
chairman of the Chernihiv City Council, public figure, the historian
and the ethnographer.