Діяльність Сосницького краєзнавчого музею на чолі з Ю. С. Виноградським (1920–1938 рр.) - Бойко, Н.О. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті визначено та схарактеризовано основні
напрямки діяльності Сосницького краєзнавчого музею
під керівництвом Ю.С. Виноградського (1920–1938 рр.).
Відзначено внесок Ю.С. Виноградського у становлення та розвиток музею. В статье определены и охарактеризированы основные
направления деятельности Сосницкого краеведческого музея
под руководством Ю.С. Виноградского (1920–1938 гг.).
Подчеркнуто значение деятельности Ю.С. Виноградского для
становлення и развития музея. The article describes and characterizes the main activities
of Sosnytsia museum headed by Yu. Vynohras’kyi (1920–1938).
Yu. Vynohrads’kyi’s contribution to the establishment and
development of the museum network has been highlighted.