Культурно-просвітницька діяльність Національного заповідника "Глухів" - Мошик, І.В. (Сіверщина в історії України, 2015)
Проаналізовано особливості культурно-просвітницької роботи Національного заповідника «Глухів» у сучасних умовах. Здійснена характеристика її напрямків, форм та методів діяльності, визначений зв'язок з науково-дослідною та науково-освітньою роботою, окреслені пріоритети і перспективи. Проанализированы особенности культурно-просветительской работы Национального заповедника «Глухов» в современных условиях. Сделана характеристика ее направлений, форм и методов деятельности, определена связь с научно-исследовательской и научно-образовательной работой, очерчены приоритеты и перспективы. Features of cultural and educational work of «Hlukhiv» National Reserve in modern conditions are analysed. The characteristic of the directions of activity, forms and methods is carried out. Communication of research and scientific and educational work with activities of cultural and educational work is defined, and also its priorities and prospect are outlined.