Формування структури факультетів Чернігівського державного педагогічного інституту (1954–1998 рр.) - Боровик, М.А. (Сіверщина в історії України, 2015)
Увазі читача пропонуються маловідомі сторінки історії
Чернігівського педагогічного інституту. Мова йде про зміни,
які відбулись в структурі факультетів за майже 44-річну
його діяльність. Вниманию читателя предлагаются малоизвестные страницы истории Черниговского педагогического института.
Речь идет об изменениях в структуре факультетов за почти
44-летнюю его деятельность. The little-known pages of history of Chernihiv pedagogical university
are offered to the reader’s attention. The research concerns
changes, which took place in the structure of faculties after functioning
for more than 44 years.