6-та Міжнародна науково-практична конференція "Обробка сигналів і негаусових процесів" (Электронное моделирование, 2017)
24—26 травня в Черкаському державному технологічному університеті (ЧДТУ) на кафедрі радіотехніки та інформаційно-телекомунікаційних систем відбулася VI Міжнародна науково-практична конференція «Обробка сигналів і негаусових процесів — 2017» (ОСНП-2017), присвячена пам’яті видатного вченого, доктора фізико-математичних наук, професора Юрія Петровича Кунченка, засновника Черкаської наукової школи по обробці сигналів, яка за довгі роки свого існування стала розпізнавальним знаком наукової діяльності вишу.