Концепція розвитку спеціалізації медичних послуг на Чернігівщині: історичний аспект (1960–1980 рр.) - Лавріненко, Л.І. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті розглядаються концептуальні підходи
щодо розвитку спеціалізації медичних послуг та їх прояви на Чернігівщині. Висвітлено питання реорганізації
територіальної та виробничої медико-санітарної мережі. В статье рассматриваются концептуальные подходы к
развитию специализации медицинских услуг и их проявлении на
Черниговщине. Освещены вопросы реорганизации территориальной и производственной медицинско-санитарной сети. The article deals with a conceptual approach to the
specialization of medical services and its manifestation in Chernihiv
region. The question of reorganization of territorial and industrial
health network is highlighted.