Фондова колекція музею археології Національного заповідника "Глухів" - Шишкіна, Ю.А.; Ляшко, О.Б. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті розглядаються проблеми комплектуванння фондів музею археології Національного заповідника «Глухів», аналізуються деякі фондові групи збереження музейних предметів, досліджується найбільш цікавий експозиційний матеріал. В статье рассматриваются проблемы комплектации фондов музея археологии Национального заповедника «Глухов», анализируются некоторые группы сохранения музейных предметов, исследуется наиболее интересный экспозиционный материал. In article problems of complete set of funds of the Museum of Archeology of Hlukhiv National Reserve reveal, some groups of safety of museum subjects are analyzed, the most interesting exposition material is investigated.