Застосування гамма-та гамма-спектрометричного каротажу для цілей радіогідроекологічного моніторингу - Люшня, Є.П.; Литвин, І.А.; Панасюк, М.І.; Левін, Г.В.; Онищенко, І.П. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2016)
Представлено часткові результати проведення моніторингу навколо об’єкта «Укриття». Наведено дані по гамма-каротажу та спектрометричному гамма-каротажу, отримані в мережі спостережних свердловин за 2014 р., та порівняння деяких вимірювань із вимірюваннями, отриманими в попередні роки. У результаті були зроблені певні висновки щодо можливих змін радіологічної обстановки грунтів навколо об’єкта «Укриття». Представлены частичные результаты проведения радиогидроэкологического мониторинга в районе объекта «Укрытие». Приведены данные по гамма-каротажу и спектрометрическому гамма-каротажу, которые получены благодаря использованию сети наблюдательных скважин за 2014 г. Также проведены сравнения некоторых измерений с измерениями, выполненными в предыдущие годы. В результате были сделаны некоторые выводы относительно возможных изменений радиологической обстановки вокруг объекта «Укрытие». Presented partial results of radiohydroecological monitoring near object “Ukryttya”. The gamma-logging and spectrometric gamma-logging data of using the web of observation boreholes in 2014 is represented below. Also, we made the comparsions of some measurements, that were made in previous years. As a result, some conlusions were made about possibility of changing radiologic conditions around object “Ukryttya”.