Аналіз необхідності актуалізації стратегії перетворення об’єкта "Укриття" - Стельмах, Д.А.; Свєрчков, С.Ф.; Шумилова, Л.Є.; Дилдін, В.Ю. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2016)
Розглянуто необхідність актуалізації документа «Стратегія перетворення об’єкта «Укриття» з точки зору можливості втілення альтернативних шляхів перетворення об’єкта «Укриття» на екологічно безпечну систему по відношенню до варіанта «раннього» вилучення всіх паливовмісних матеріалів. Рассмотрена необходимость актуализации документа «Стратегия преобразования объекта «Укрытие » с точки зрения возможности воплощения альтернативных путей преобразования объекта «Укрытие» в экологически безопасную систему по отношению к варианту раннего удаления всех топливосодержащих материалов. Analyzed of need to update the document "The Strategy of conversion of the object "Ukryttya" from the viewpoint of realization of alternative ways of conversion of the object "Ukryttya" into an environmentally safe system in relation to the option of early removal of all fuel containing material.