Аналіз методів оцінки стійкості "Арки" нового безпечного конфайнмента до падіння літака - Матченко, Т.І.; Шаміс, Л.Б.; Первушова, Л.Ф.; Матченко, П.Т. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2016)
На підставі аналізу вітчизняних та міжнародних нормативних документів виконаний аналіз методів розрахунків стійкості «Арки» нового безпечного конфайнмента до навантажень при падінні літака. Визначені напрямки подальших досліджень. На основании анализа отечественных и международных нормативных документов выполнен анализ методов расчета стойкости «Арки» нового безопасного конфайнмента к нагрузкам при падении самолета. Определены направления дальнейших исследований. Based on the analysis of domestic and international regulatory documents the analysis of methods for calculating the resistance NSC Arch aircraft crash. The direction for further research.