Анализ результатов статистических измерений эффективного коэффициента размножения нейтронов в хранилище отработанного ядерного топлива - Ключников, А.А.; Котляров, В.Т.; Кучмагра, А.А.; Одинокин, Г.И.; Олейник, Е.Е.; Павлович, В.Н.; Шостак, В.Б.; Стороженко, С.А.; Ярошенко, С.В. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2006)
Описаны результаты и особенности анализа эксперимента по измерению эффективного коэффициента размножения нейтронов в хранилище отработанного ядерного топлива реактора ВВР-М с применением аппаратурно-методической системы измерения нейтронных шумов топливосодержащих материалов и различных методов обработки экспериментальных данных. Описано результати та особливості аналізу експерименту з вимірювання ефективного коефіцієнта розмноження нейтронів у сховищі відпрацьованого ядерного палива реактора ВВР-М із застосуванням апаратурно-методичної системи вимірювання нейтронних шумів паливовмісних матеріалів і різних методів обробки експериментальних даних. The results and peculiarities of the analysis of the experiment for measurement of neutron effective multiplication factor in the depository of the spent nuclear fuel using the methodical system for fuel containing materials neutron noise measurement is described.