Проблемы обращения с жидкими радиоактивными отходами в чрезвычайных ситуациях - Андронов, О.Б.; Ключников, А.А.; Стрихарь, О.Л.; Щербин, В.Н. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2006)
Оценивается ситуация в сфере обращения с жидкими радиоактивными отходами после Кыштымской и Чернобыльской аварий и дается информация о новом инженерном направлении в решении стабилизационных задач – гибкой технологии. Оцінюється ситуація у сфері поводження з рідкими радіоактивними відходами після Киштимської і Чорнобильської аварій і дається інформація про новий інженерний напрям у рішенні стабілізаційних задач – гнучкій технології. Situation in liquid radwaste management after Kyshtym and Chernobyl accidents is assessed, and information on new engineering branch – flexible technologies- in resolving stabilization task is delivered