Радиобиологическое обоснование использования ротационного режима облучения быстрыми нейтронами - Демина, Э.А. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2005)
Представлено радиобиологическое обоснование (на хромосомном уровне лифоцитов человека) ротационного режима облучения быстрыми нейтронами онкологических больных, при котором достигается гомогенное поражение клинической мишени. Викладено радіобіологічне обгрунтування (на хромосомному рівні лімфоцитів людини) ротаційного режиму опромінення швидкими нейтронами онкологічних хворих, за якого досягається гомогенне ураження клінічної мішені. This study presents radiobiological validity (on the level of human lymphocyte chromosomes) of the rotative regime of fast neutron irradiation of oncological patients when homogeneous damage of clinical target is achieved.