Розумна книга про розумне право - Нечипоренко, В.О. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2005)
Рецензія на книгу: Гьофе Отфрід. Розум і право. Складові інтеркультурного правового дискурсу. Пер. з нім. Л. А.Ситниченко, М. Д.Култаєвої [Vernunft und Recht: Bausteine zu einem interkulturellen Rechtsdiskurs / Otfried Höffe. – 2 Aufl. – Frankfurt am Main: Suhrkamp, 1998]. – К.: Альтерпрес, 2003. – 264 с.