Про створення Інституту проблем безпеки атомних електростанцій НАН України - Ключников, О.О. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2004)
Висвітлено інформацію про створення Інституту проблем безпеки атомних електростанцій НАН України, напрямки його діяльності, структуру та основні завдання підрозділів інституту.