Модернізація, раціональність і перспективи сучасного осмислення права як феномена культури, або філософські уроки правознавству - Литвинов, О.М.; Максимов, С.І. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2005)
Рецензія на книгу: Бусова Н.А. Модернизация, рациональность и право. – Х.: Прометей-Прес, 2004. – 352 с.