Статистические измерения константы спада мгновенных нейтронов в хранилище отработанного ядерного топлива - Ключников, А.А.; Кучмагра, А.А.; Одинокин, Г.И.; Олейник, Е.Е.; Шостак, В.Б.; Макаровский, В.Н.; Павлович, В.Н.; Стороженко, С.А.; Ярошенко, С.В. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2004)
Описан эксперимент с применением аппаратурно-методической системы измерения нейтронных шумов топливосодержащих материалов. Приведены результаты измерений константы спада мгновенных нейтронов деления в хранилище отработанного ядерного топлива реактора ВВР-М. Описано експеримент із застосуванням апаратурно-методичної системи вимірювання нейтронних шумів паливовмісних матеріалів і приведено результати вимірювань константи спаду миттєвих нейтронів розподілу у сховищі відпрацьованого ядерного палива реактора ВВР-М. Experiment with application methodical system for FCM neutron noise measurement is described, and results of measurements of constant slump instantaneous neutrons in the depository of the spend nuclear fluel are submitted.