Юридична методологія Р. Циппеліуса - Корнута, Р.І. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2005)
Рецензія на книгу: Циппеліус Райнгольд. Юридична методологія / Роман Корнута (пер., адапт., прикл.з права України і список термінів). – К.: Реферат, 2004. – 176 с.