Cryptopygus antarcticus (Collembola) ON some sub-Antarctic Islands - Bezkrovna, O.V. (Український антарктичний журнал, 2005)
Cryptopygus antarcticus впервые было найдено на нескольких островах Аргентинского архіиелагу в 2000-2001 гг. Находка была подтверджена в 2005 году. Cryptopygus antarcticus вперше було знайдено на деяких островах Аргентинського архіпелагу у 2000-2001 рр. Знахідка була підтверджена у 2005 році.