Міжнародний науковий семінар та звітно-виборна конференція всеукраїнської асоціації філософії права і соціальної філософії - Максимов, С.І.; Бігун, В.С. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2005)
23-24 вересня 2005 року в Києві на базі Національної академії внутрішніх справ України (НАВСУ) відбувся організований Всеукраїнською асоціацією філософії права і соціальної філософії (ВАФПСФ) спільно з НАВСУ (зокрема кафедрою філософії права та юридичної логіки), Інститутом держави і права ім. В. М. Корецького НАН України міжнародний науковий семінар “Європейські інтеграційні процеси і трансформація права на постсоціалістичному та пострадянському просторі”.