Проблеми та перспективи дослідження культурної спадщини м. Дунаївці Хмельницької області - Градун, Е.Ю.; Томілович, Л.В. (Сіверщина в історії України, 2016)
Стаття присвячена дослідженням історико-культурної
спадщини міста Дунаївці Хмельницької області. Визначено
основні проблеми та перспективи для подальшого дослідження
та збереження об’єктів культурної спадщини та традиційного
характеру середовища історичного населеного місця. Статья посвящена исследованиям историко-культурного
наследия города Дунаевцы Хмельницкой области. Определены
основные проблемы и перспективы для дальнейшего исследования
и сохранения объектов культурного наследия и традиционного
характера среды исторического населенного места. The article investigates the historical and cultural heritage of
the town Dunaivtsi, Khmelnitsky region. The main problems and
possibilities for further research, as well as preservation of cultural
heritage and the traditional nature of the environment of a historical
inhabited town are determined.