Співпраця Українського комітету охорони пам'яток культури з Київською крайовою комісією у пам'яткоохоронній сфері - Горькова, А.О. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті висвітлено структуру та основні функції
Київської крайової комісії. Розкрито зміст пам’яткоохоронної
роботи Комісії та її зв’язок з іншими громадськими та
державними організаціями України. В статье освещены структура и основные функции
Киевской краевой комиссии. Раскрыто содержание
памятниковедческой работы Комиссии, ее связь с другими
общественными и государственными организациями Украины. The article highlights the structure and basic functions of the
Kiev boundary commission. The content of monument protection
work of the Commission and its relations with other public and state
organizations of Ukraine were revealed.