Міні-програма розпису однієї з арок південної галереї Софії Київської - Нікітенко, Н.М.; Корнієнко, В.В. (Сіверщина в історії України, 2016)
Стаття присвячена атрибуції на підставі іконографічних
та епіграфічних даних фрескових образів в арці-переході між
давніми південними внутрішньою та зовнішньою галереями Софії Київської. Статья посвящена атрибуции на основании
иконографических и эпиграфических данных фресковых
образов в арке-переходе между древними южными внутренней
и внешней галереями Софии Киевской. On the basis of iconographic and epigraphic data in the article
are attributed fresco images in arch-transition between the ancient
southern inner and outer galleries of the St. Sophia in Kyiv.