Нові знахідки пряслиць з надписами на території Чернігово-Сіверщини - Подлевський, С.В. (Сіверщина в історії України, 2016)
Стаття присвячена давньоруським пряслицям з кириличними надписами, що були віднайдені протягом останніх років у
складі колекцій музеїв Чернігівської області. Статья посвящена древнерусским пряслицам с
кириллическими надписями, которые были найдены за последние
годы в составе коллекций музеев Черниговской области. This article is devoted to ancient Rus spindle whorls with
cyrillic inscriptions that have been found in recent years among
collections of museums in Chernihiv region.