Рішення III Міжнародної конференції „Наукові дослідження в Антарктиці" III УАК 2006 29 травня–2 червня 2006 р. (Український антарктичний журнал, 2006)
У період з 29 травня по 2 червня Міністерством освіти і науки України, Національною академією наук України, Національним антарктичним науковим центром (НАНЦ) МОНУ, Національним авіаційним університетом було організовано і проведено III Міжнародну конференцію (III УАК 2006). У роботі конференції взяли участь 124 науковці п’яти країн – України, Росії, Білорусі, Іспанії, Німеччини. Оприлюднено 134 доповіді (103 усних, 31 стендову) 215 авторів.