Методы и результаты измерений мощности ледников Малый Уиггэнс (Антарктический полуостров) и Домашний (остров Галиндез) - Бахмутов, В.Г.; Ващенко, В.Н.; Грищенко, В.Ф.; Корчагин, И.Н.; Левашов, С.В.; Пищаный, И.Н. (Український антарктичний журнал, 2006)
У роботі викладено результати вимірювань льодової потужності льодовика Домашній, що розташований на острові Галіндез, та льодовиків Малий Уіггенс і Великий Уіггенс – на Антарктичному півострові, виконаних методами радіолокації й електрорезонансного зондування.