Винокурний промисел Батурина XVII–XVIII ст. - Хармак, М.М. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті розглядається винокурний промисел батуринців. Автор розкриває економічні аспекти діяльності майстрів винокурної справи, відтворює специфіку їх роботи. В статье рассматривается винокуренный промысел батуринцев. Автор пытается раскрыть экономические аспекты деятельности мастеров винокуренного дела, воспроизвести специфику их работы. In the article the craft distillery of Baturyn is considered. The author tries to reveal the economic aspects of the masters distillery case, play the specifi cs of their work.