Історія відбудови Батурина за часів гетьмана К.Г. Розумовського - Терех, М.І. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті досліджуються питання відбудови Батурина часів гетьманування К.Г. Розумовського, контракти з майстрами та бригадами, рознарядки та наряди на залучення робітників для будівництва. В статье исследуются вопросы восстановления Батурина времен гетманства К.Г. Разумовского, контракты с мастерами и бригадами, разнарядки и наряды на привлечение работников для строительства. In article questions of restoration of Baturуn in times of hetman K.H. Rozumovskyi are investigated The contracts with masters and teams of workers, work orders and work tickets are analyzed in it.