Участь козаків і селян Глухівського повіту в переселенському русі мешканців Чернігівщини на Кубань у 20-х рр. ХІХ ст. - Герасимчук, О.М. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті висвітлюється перебіг процесу міграцій жителів
Глухівського повіту Чернігівської губернії на Кубань у період
другої хвилі масового переселення в 20-х рр. ХІХ ст. В статье освещается ход процесса миграций жителей
Глуховского уезда Черниговской губернии на Кубань в период
второй волны массового переселения в 20-е гг. ХІХ в. The article highlights moving of migration process of Hlukhiv
district residents of Chernihiv region to Kuban during the second
mass resettlement period in the 20s of the XIX cent.