Дем'ян Васильович Кочубей - Реброва, Н.Б. (Сіверщина в історії України, 2016)
Стаття присвячена одному з видатних представників
української родини Кочубеїв – Дем’яну Васильовичу Кочубею.
З’ясовано основні етапи його життя, проаналізовано
діяльність Кочубея на теренах Чернігівської губернії. Работа посвящена одному из выдающихся представителей
рода Кочубеев – Демьяну Васильевичу Кочубею. Выяснены
основные этапы его жизни, проанализована деятельность
Кочубея в своих имениях Черниговской губернии. The article is dedicated to Demyan Vasylyovych Kochubey
– one of the most famous representative of Ukrainian Kochubeys
family. His main life stages and the activity of Kochubey on the
territory of Chernigiv province are analysed.